Könyvtár

Az MCC Könyvtára integráns része a szervezetnek, szolgáltatásainkkal támogatjuk a diákok és a dolgozók tudományos munkáját és segítjük rekreációjukat. A könyvállomány nagy része három olvasóteremben, az MCC lobbijában és a földszinten található közösségi térben hozzáférhető.

Az MCC-ben és a magyar akadémiai életben zajló kutatások, projektek és tudományos műhelyek igényeihez igazodva, folyamatosan bővítjük forrásainkat, a társadalom-, és történettudomány, jog és gazdaságtudomány hazai és nemzetközi szakirodalmával.

A közel 25000 kötetes nyomtatott könyvállományon túl nagy számban biztosítunk hozzáférést online tudományos adatbázisokhoz is, melyek az MCC egész hálózatából elérhetők. Ezeket a lehető legszélesebb körben tesszük hozzáférhetővé az ország hallgatói és kutatói számára. Az MCC-vel jogviszonyban nem állók is kérhetik olvasói regisztrációjukat az MCC Könyvtárában.

A klasszikus könyvtári szolgáltatások és személyes konzultációk nyitvatartási időben elérhetők, a lobbiban található olvasóterem ugyanakkor azon is túl fogadja az Olvasókat a Tas vezér úti épületben.

Az MCC hisz a könyvek erejében.

A könyvtár használati szabályzata elérhető ITT

A könyvtár katalógusa elérhető ITT

Elérhetőségeink:

E-mail: konyvtar@mcc.hu

Telefon: +36304584321

 

Munkatársaink:

Giczi András – könyvtárvezető, giczi.andras@mcc.hu

Arany-Nagy Zsuzsanna –könyvtáros, arany.zsuzsanna@mcc.hu

Csorba-Simon Eszter – könyvtáros, csorba-simon.eszter@mcc.hu

Mezei Christoph - könyvtáros, mezei.christoph@mcc.hu

Neményi Zsuzsa – könyvtáros, nemenyi.zsuzsa@mcc.hu

Tóth Júlia – könyvtáros, toth.julia@mcc.hu