Felsőfokú tanulmányaimat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem műszaki menedzser alapképzésén kezdtem 2018-ban. Ezzel párhuzamosan az MCC egyetemi képzési rendszerébe is bekapcsolódtam. A Közgazdasági iskolához három éve csatlakoztam. A 2021 őszén kezdett, Müncheni Műszaki Egyetemen külföldi képzésen eltöltött év után, jelenleg a Semmelweis Egyetem egészségügyi menedzser mesterképzésén folytatom tanulmányaimat. Elsődleges kutatási területem a digitális egészségügy, ezen kívül az egészségügyi rendszer szintű elemzése is érdekel, különös tekintettel az egészségmegőrző, betegségmegelőző programokra.

Kutatási téma:

A magyar egészségügyi szektor megismerése esettanulmányokon keresztül, fókuszban a digitális egészségügy és a mesterséges intelligencia

Napjainkban egyre fokozódik az orvoshiány, a páciensek elesnek az orvosi konzultációktól. Rövidesen csak azok fognak hozzájutni a személyes ellátáshoz, akiknek arra égető szükségük van. Emiatt a hosszú távú egészségre vágyó páciensek részéről elvárt lesz a preventív magatartás, a további egészségügyi rendszer szereplővel együttesen pedig a digitális eszközök ellásban való használata. Ezek az eszközök képesek a munkafolyamatok javítására, lehetővé teszik a gördülékenyebb kommunikációt, a páciensek számára elérhetővé válik az ön-monitorozás, amely segíti a korai tünetek azonosítását, és a felhasználókat az egészséges életmód felé tereli. A kutatás azokat a digitális egészségügyi technológiát térképezi fel, amelyek célzottan a magyar társadalom számára egészségfokozó hatással lennének alkalmazhatók, mivel a magyar népbetegségek kezelésére kínálnak megoldást.